Licht

Een gebundelde lichtstraal zet uw idee in het zonnetje. De felle neonlichten geven het een professionele kijkt op de geheel. De donkere achtergrond geeft het een speciaal effect.

Licht kan de presentatie, aankleding een aanzicht geven. Denk maar eens aan de lichteffecten bij een modeshow, disco's en verlichting van gebouwen. Het is net dat stukje meer bij een professionele presentatie. Licht kent vele mogelijkheden en doelstellingen. Het belichten van mensen, denk bijvoorbeeld aan bands, disco's maar ook dans en gymuitvoeringen. Hier is de hoeveelheid licht belangrijk, daarnaast is de kleur van het licht belangrijk met de gebruikerstoepassingen. Dit komt ook terug bij verlichting van gebouwen. Dit kan gaan om permanente verlichting of een tijdelijke verlichting  misschien in verband met een opening.

Licht heeft is samenwerking met geluid een sleutelrol in de presentatie. Beide dienen goed op elkaar afgestemd te zijn om een zo optimaal effect te creëren. Het geluid- en lichteffect die uw presentatie een succes maakt.