Presentatie

Een presentatie geven is een vak apart. Een presentatie heeft als doel een boodschap duidelijk en helder over te brengen. Presenteren kan op veel verschillende manieren. The Borck kan u helpen met de presentatie, niet met de inhoud, maar met de aankleding tot een goede communicatie naar uw groep.

Bij presenteren is de afwisseling tussen beeld en geluid de oplossing tot succes. Beeld om het gesprokene met illustraties te ondersteunen. Het houdt de aandacht bij uw presentatie, het is een handleiding voor u als spreker en tot slot worden illustraties gebruikt om het betoog met beelden duidelijker te maken.

Illustraties kunnen eveneens op veel manieren geprojecteerd worden. Videobeelden, tekeningen, tekstbestanden, internetsites etc. zijn allemaal een vorm van illustraties. Bij de vraag hoe maak ik die illustraties duidelijk aan de groep, komt het advies van The Borck om de hoek kijken. The Borck kan u een professioneel advies geven omtrent uw illustratieproject.

Middels een projector kunnen de diverse illustraties geprojecteerd worden op het scherm. Hoe hoger de kwaliteit hoe duidelijker de presentatie. Zo'm projector heet een beamer. Afhankelijk van de ruimte en de grootte van de (doel)groep, wordt een keuze gemaakt voor de soort beamer. Ook een projectiescherm op maat is leverbaar om uw beeldpresentatie af te maken. The borck is uw partner in het gebruik van projectiemogelijkheden, of het nu gaat om een internetpresentatie van een live voetbal wedstrijd in het cafe, met de beamer ervaring en service bent u gegarandeerd van een duidelijk en helder beeld.