Verkoop

Stel u bent op zoek naar eigen geluids- en/of lichtapparatuur voor uw bedrijf. Of het nou gaat over een geluidsinstallatie voor een cafe of een vergadersysteem voor grote firma. De apparatuur vormt een deel van uw presentatie. Die presentatie is dan uw visitekaartje en moet er dus goed en professioneel uit zien.

Het kan zijn dat u vaker een presentatie moet geven waardoor het kopen van de apparatuur een uitkomst is. Omdat u vaak niet de kennis in huis hebt om een perfecte opening of feestje te houden, kunt u een beroep doen op The Borck.

De keuze om tot aanschaf van goede professionele geluids- en lichtapparatuur is een weloverwogen beslissing. The Borck is het adres voor verkoop op het gebied van geluid- , licht- en presentatiemogelijkheden. The Borck gaat verder dan alleen maar verkopen. Indien gewenst volgt er eerst een bezoek/ demo op locatie opkom een deskundig advies te waarborgen. Zodoende komt u niet voor verassingen te staan en is en is een professionele presentatie gewaarborgd.